Kill Text Anounce v2.2 Beta_2 Description: *Cu acest plugin obtineti informatii despre atacator,victima, viata & armura ramasa atacatorului! *Mesaje colorate in chat,cat si mesaje colorate random in HUD!(cine pe cine a omorat) *Uitativa la imagini! *Auziti sunetul "Enemy down" cand omorati un inamic! *Arata killerului deathurile victimei si victimei fragurile killerului! [Mai multe detalii mai jos]
Credits: loren28: -teste si sugestii mesaje.
fantoma -Ideea initiala.
Changelogs: v1.0 -First release! v1.0 -> 2.0 - Am adaugat mesaje in Hud si viata ramasa atacatorului in chat! - Am adaugat mesaje colorate in chat! v2.0 -> 2.1 -Am fixat erorile,la compilare! -Am schimbat Cvar-urile! v2.1 -> 2.2 -Am adaugat sa arate si armura ramasa atacatorului! v2.2 -> 2.2 Beta -Am adaugat sunetul "Enemy down" cand moare un inamic! -Mai multe culori in Chat! -Am optimizat code-ul. v2.2 Beta -> 2.2 Beta_2 -Am adaugat sa arate la killer "Deathurile victimei" iar la Victima "Fragurile" celui care la omorat! *Uitativa la ultima imagine! Cvars:
amx_showinhud 1/0 pentru a vedea mesajul in HUD! amx_showinchat 1/0 pentru a vedea mesajele in Chat! amx_playsound 1/0 pentru a canta sunetul "Enemy donw" (cvar pentru versiunea Beta!)